El Bàsquet, el Rei Lleó i Joan Castells són els guardonats dels Sets 2016

777 Comunica

La Revista 777 Comunica va fer entrega aquest dissabte dels Premis Sets 2016 per reconèixer la trajectòria i el compromís de veïns i entitats d'Esparreguera. Més d'un centenar d'assistents van omplir l'auditori de Can Pasqual per conèixer els tres premiats dels 9 nominats finalistes:

SET A L'ACTIVITAT: El Musical El Rei Lleó de l'Institut El Castell

127 persones damunt l'escenari, més de 3000 espectadors en un musical produït i interpretat pels alumnes de batxillerat artístic de l'Institut El Castell. Els joves han tingut l'empenta per dur a terme un projecte que ha implicat moltes hores d'assaig. Una feina on darrere ha estat l'equip docent de l'institut que han sabut motivar-los en un espectacle exitós tant pel públic com pels mateixos alumnes.


SET A L'ENTITAT: El Club de Bàsquet Esparreguera

Amb 65 anys d'història, el Club de Bàsquet és una de les entitats esportives més arrelades a la vila. Format per 22 equips i 220 jugadors i jugadores, de petits fins a grans, es distingeix per un dels valors més singulars en un club de la seva categoria: apostar per la gent de casa. Recentment, l'entitat viu un dels seus moments més dolços i és que el 2016 l'equip sènior masculí va aconseguir l'ascens a Copa Catalunya.

SET AL PERSONATGE: Joan Castells

Una persona apassionada pel teatre que des de la seva infància ha estat involucrat en el Patronat i la Passió. Va fundar la companyia Gog amb el seu germà i va formar part de l'Institut del Teatre de Catalunya. Com a professor de teatre va voler transmetre la seva experiència i coneixements a la nostra vila fent de director de La Passió en diverses ocasions i dirigint nombrosos espectacles.

Els nominats de cada categoria eren:

Set al Personatge: Enric Gili, Anna Niebla, Joan Castells

Set a l'Entitat: Club de Bàsquet Esparreguera, La Xarxa d'Acollida de Refugiats Sirians, L'Associació de la Dona Activa

Set a l'Activitat: Concurs de teatre del Patronat, El Musical El Rei Lleó i el Concert de 15 anys de The Papa's & The Popo's

El director de la Revista, Oriol Esteve, va puntualitzar que aquest any l'elecció dels guardonats "ha estat més difícil que mai". Per Esteve, el 2016 ha estat un any on a Esparreguera no s'han parat de fer coses i ha recordat que la figura del nominat, creada fa dos anys, vol ser ja un reconeixement per reivindicar a entitats i persones del poble més enllà dels propis premiats.
 

Comentaris

eulàlia domènec esparreguera
1.

Felicitats a tots, us ho mereixeu! M'hauria agradat que li donéssiu el premi l'Enric Gili. Haureu de crear un premi honorífic a una vida de dedicació.

Comenta aquest article