El Sub-14 de l’Esparreguera Rugby Club es classifica per a la final de la Copa Catalana

Esports

Per Albert Pedrol

Cap a la final. L’equip Sub-14 de l’Esparreguera Rugby Club disputarà davant els Químics de Barcelona la final de la Copa Catalana el pròxim dissabte dia 17 de juny, a les 9:30h, al camp de l’Anoia Rugby d’Igualada. Els esparreguerins (Víkings) s’han classificat per aquesta final, la primera de la història de l’entitat, després de superar en una eliminatòria de Play Off l’Hospitalet i el CEU barceloní, i disputaran aquest matx transcendental amb un equip en què també hi haurà jugadors dels Diables de Martorell, els Gossos de Castellar i els Hipos d’Igualada.
 
La seu de la final s’ha fixat oficialment després que els dos equips consideressin diverses opcions per a disputar aquest enfrontament, incloent-t’hi el Municipal d’Esparreguera, tot i que finalment es va decidir desestimar aquesta possibilitat. Des del club esparreguerí es lamenta “la manca d’instal·lacions adequades a la vila per a la disputa de partits oficials, ja que obliga un cop més als jugadors, pares i seguidors a desplaçar-se per a gaudir del rugbi”. 
 
Segons Javier Iriarte i Ricard Puyal, responsables de l’Escola de l’Esparreguera Rugby Club, l’objectiu d’aquesta final ha de ser seguir creixent i poder gaudir d’un esport que cada vegada pren més rellevància a la nostra vila: “Anem amb la intenció de seguir sumant experiències, gaudir del rugbi i intentar aconseguir el títol de campions”. La final de la Copa Catalana suposarà el punt final a la temporada del conjunt Sub-14 de l’Esparreguera, una campanya en què els Víkings també han fet un bon paper a la lliga, acabant en una cinquena posició que els ha deixat a les portes del Play Off. 
 

Comentaris

Quique Esparraguera
1.

Os dejo la dirección para que podáis ver el vídeo promocional del rugby Esparreguera.
Compartirlo para que mucha gente lo vea y pueda seguir creciendo este deporte en Esparreguera.
Gracias
https://www.youtube.com/watch?v=4dO5CdOhi1s&list=PL5E11476A451A285E&index=6

Comenta aquest article