Esparreguera acull la “Nit dels Campions” de la Federació Catalana de Futbol

Esports

Per Albert Pedrol

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha celebrat la “Nit dels Campions” de la delegació del Baix Llobregat aquest dimecres a La Passió d’Esparreguera. Més de 1.700 persones van omplir el teatre esparreguerí per a presenciar l’entrega de premis, per part del màxim òrgan del futbol català, a tots els equips de futbol, futbol sala i futbol platja que es van proclamar campions de les seves respectives lligues aquesta temporada 2016-2017. El president de la FCF Andreu Subies i altres representants de la Federació, com José Miguel Calle (director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF) o l’esparreguerí Ramon Marcial (responsable de les Seleccions Catalanes de la FCF), van assistir a l’acte i van ser els encarregats de repartir alguns dels guardons als campions i campiones del Baix Llobregat (una de les delegacions més grans de Catalunya).
 
L’equip Prebenjamí del Club de Futbol Sala Esparreguera va esdevenir un dels protagonistes de la nit, ja que va ser guardonat pel títol de campió de lliga aconseguit aquesta campanya 2016-2017. “La Nit dels Campions” també va servir perquè la FCF realitzés un reconeixement als presidents que aquesta temporada han deixat el càrrec a les seves entitats, a més d'atorgar a quatre equips el Premi Fair Play per la seva actitud al terreny de joc malgrat no aconseguir cap punt aquesta temporada.
 
Segons Ramon Marcial, la designació d’Esparreguera com a escenari per aquest acte respon a diverses raons: “Primer de tot, les condicions del teatre eren ideals, a més, un dels aspectes que més ha influït ha estat la bona relació de col·laboració entre la Federació, l’Ajuntament i els diversos clubs esparreguerins al llarg d’aquests últims anys”.
 
La FCF va repartir ahir dimecres gairebé un centenar de premis, en una de les 17 “Nit dels Campions” que se celebraran en diferents punts geogràfics de Catalunya (segons la delegació) fins al pròxim dijous 22 de juny.  
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article