Els Diables incorporen a la nova colla infantil en la Llagastada 2017

La Vila

A una setmana de la Festa Major, els Diables d'Esparreguera es preparen per a la 4a edició de La Llagastada: 7, 8 i 9 de juliol. La novetat més important és que per primera vegada també hi participarà la nova colla infantil. Creada aquest mateix any i formada per 54 diablets, alguns dels seus membres s'incorporaran en la cercavila prèvia al correfoc. A més, el dilluns 10 de juliol, tota la colla infantil participarà en la cercavila infantil cremant per primera vegada.


Com en les edicions anteriors, La Llagastada començarà divendres vinent amb el Cercagallines: la cercavila on els vilatans busquen les gallines d'en Llagasta acompanyats per l'Alcalde Albert, el Mossèn Moi i el Policia Pol. El dissabte al vespre serà el torn del Correfoc amb un espectacle previ que comptarà amb música i ball. La Llagastada acabarà diumenge amb l'Ensierru que tindrà un recorregut més llarg que l'any passat per raons de seguretat.

En la seva tasca d'aprofundir la llegenda de Sant Llagasta, el patró dels Diables, en aquesta edició l'entitat incorpora un nou personatge: l'Hefest. Es tracta del tinent dels diables, qui mana als llagastins les ordres impartides pel Llagasta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article