El Teatre de La Passió d'Esparreguera podria esdevenir col·legi electoral l'1O

Política

La Junta del Patronat de La Passió d'Esparreguera ha convocat per demà 13 de setembre a la Sala Petita (a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona convocatòria) una Assemblea General Extraordinària de col·laboradors de l'Associació "Patronat de La Passió d'Esparreguera".
L'Assemblea contempla un únic punt: "Demanar autorització per cedir el vestíbul del teatre com a punt de votació pel referèndum del proper 1 d’octubre". Així doncs, si els col·laboradors assistents ho aproven, el teatre es posarà a disposició de la Generalitat i es podrà habilitar com a col·legi electoral pel Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya del proper 1 d'octubre.

La notícia arriba després que l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas (PSC), anunciés a través del seu compte de twitter que l’1 d’octubre no obriran els col·legis electorals habituals a la nostra vila. Rivas va dir textualment que davant la indefensió jurídica no comprometrà el personal funcionari ni la institució i que la ciutadania podrà votar als espais que habiliti el govern de la Generalitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article