"Història del zoo" estrena a La Passió

Cultura

El proper 27 d’octubre de 2017 s’estrena a l'escenari del teatre de La Passió d'Esparreguera "Història del zoo", d’Edward Albee, dirigida per Vicky Alvelo. L’espectacle és defensat de manera valenta i minuciosa per només dos actors, Edmon Reynés i Lluc López, i ens parla sobre la necessitat de “connexió” en un entorn urbà i modern, sobre l’alienació i la soledat, sobre el sentit de l’existència i la necessitat d’amor. Des de l’humor, el disbarat, la repetició o la il•lògica, Albee proposa una mirada a la condició de l’home modern.

Dos estranys, en Jerry (Edmon Reynés) i en Peter (Lluc López), es troben un diumenge a la tarda a Central Park, Nova York. Peter és un home casat que treballa en una petita editorial i Jerry és un home solitari que acaba de visitar el zoològic. La trobada entre tots dos desafiarà les seves percepcions sobre l’amor, el fracàs i la importància i necessitat de connectar-se amb algú o amb el que sigui a qualsevol preu. El misteri del que va succeir al zoo es converteix en un desenllaç inesperat.

"Història del zoo", la primera obra dramàtica de l’autor guanyador del Premi Pulitzer de Teatre l’any 1994, no ha estat mai publicada en català i ha estat traduïda especialment per a l’ocasió per Núria Valldeperas. Els equips de La Passió s’han bolcat en aquest muntatge sorprenent que tindrà lloc divendres 27 i dissabte 28, a les 21.00, i diumenge 29, a les 19.00, a l’escenari de la sala gran, públic i actors. El disseny de l’espai escènic és obra d’Oriol Martínez i Eugeni Llopart.

Reserva d’entrades: 626 026 694 o historiadelzoo.entrades@gmail.com
Preus: 12 € entrada general, 10 € col•laboradors, 8 € amics de La Passió i menors de 25 anys

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article