El 2018 comença amb valsos i polques de la mà de l'Sparagaria Orquestra

Cultura

El pròxim 6 de gener a les 19 h al Teatre del Patronat Parroquial l'Sparagaria Orquestra ens transportarà a la Viena dels Strauss amb un gran repertori. Es tracta d'una vetllada musical sota la batuta de Juan Jurado -director musical-, catorze músics amb ganes de fer gaudir i vibrar l'espectador i la direcció escènica de Gerard Bidegain.

L'Sparagaria Orquestra es va presentar públicament al Festival LOLA el passat 15 d'octubre al concert "Canvi de bobina", com a evolució natural de la JOCPE. El projecte ha canviat i ara l'orquestra esparreguerina ja no es presenta com a orquestra de cambra sinó en format sinfonietta. Per poder gaudir de la seva música i començar de la millor manera el 2018 ens proposen el Concert d'Any Nou -que fan el dia de Reis- seguint el rastre dels concerts de valsos i polques que, durant tres anys consecutius, ha presentat la JOCPE a la nostra vila. Un concert amb un repertori variat de valsos, polques, nadales i marxes amb arranjaments elaborats expressament per a la formació pel seu director musical, Juan Jurado.

La venda d'entrades anticipades, numerades i amb descompte es durà a terme el 3 de gener de 18.00 a 21.00 al mateix Patronat Parroquial (C/ Tomàs Cabeza, 1). Els preus de les localitats seran de 13 € la general anticipada (15 € a taquilla el mateix 6 de gener) i de 10 € pels estudiants i 5 € pels menors de 18 anys. Una proposta ideal per acabar les festes nadalenques i obrir el 2018 com es mereix.

Comentaris

Mariona Esparreguera
1.

Un bon concert amb el que hem acabat les festes nadalenques de la millor manera que ho podíem fer, escoltant música, bona música i bons músics, sota la molt encertada batuta del Juan Jurado. Unes versions de nadales molt originals i la nota d'humor del Gerard Bidegain que ha posat la cirereta a un saborós pastís.
Gràcies amics, i bon any per a tots!

Comenta aquest article