El Cicle de Cinema Gaudí projectarà "Tierra Firme" al Patronat Parroquial

Cultura

El Cicle Gaudí de Cinema Català proposa aquest mes la projecció del film Tierra Firme en versió original en anglès i castellà amb subtítols en català. Els espectadors podran gaudir-ne el proper dijous 18 de gener a les 20:30h al Teatre del Patronat Parroquial d'Esparreguera.

Tierra firme (2017), sota la direcció de Carlos Marqués-Marcet (director de la pel·lícula "10.000 km") i amb guió del mateix i de Jules Nurrish, tracta sobre la vida de dues dones, l'Eva i la Kat, i el millor amic d'una d'elles, en Roger. L'acció transcorre en un vaixell als canals de Londres i la trama versa al voltant d'una pregunta: és possible viure l'amor, la família, i la vida de maneres tan diferents i així i tot mantenir-se units? La música del film la signa la compositora Merche Blasco i el repartiment de la cinta l'encapçalen intèrprets com Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer i Geraldine Chaplin.

Els beneficis del taquillatge, un cop cobertes les despeses de la sala, seran destinats a l'Associació Amics del Campanar d'Esparreguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article