El Teatret presenta "Txespir MC MIX" amb alumnes de l'Institut El Cairat

Cultura

Aquest cap de setmana El Teatret presenta l'espectacle "Txespir MC MIX", dirigit per Carles Reynés i protagonitzat per deu alumnes de l'Institut El Cairat d'Esparreguera. Alba Salvador, Maria Parcerisas, Raquel Motos, Pahola Leva, Natalia Boltaña, Pau Bonet, Jorgé Baldán, Elsa Martín, Nerea Serrano i Ouail Bekkari, tots ells alumnes d'El Cairat i sense experiència teatral, s'enfrontaran als personatges més representatius dels drames shakespearians amb una selecció de textos feta per Maria Montoriol i una posada en escena dirigida pel professor dels propis alumnes, Carles Reynés, membre de la companyia Tramateatre.
L'espectacle fa un recorregut per alguns dels textos més coneguts de William Shakespeare mitjançant un seguit de personatges universals com Macbeth, Hamlet o Romeu i Julieta, posant-los en boca d'esparreguerins ben joves. Sens dubte serà una de les propostes més interessants de la temporada teatral, no només per la riquesa dels seus textos, sinó per la capacitat de fer confluir les arts escèniques amb la pedagogia, apropant als alumnes a Shakespeare de la millor manera: interpretant-lo.
L'espectacle, produït per l'INS El Cairat, Tramateatre, El Teatret i amb la col·laboració de Ràdio Esparreguera, el podrem veure divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 a les 21h divendres i dissabte i diumenge a les 19h, prèvia reserva al 618313899 o bé per mail a tramateatre@gmail.com.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article