La companyia "Per què no? Teatre" del Bruc estrena "Incendis", de Wajdi Mouawad

El Bruc

La companyia teatral "Per què no? Teatre" del Bruc estrena aquest divendres 26 de gener l'obra "Incendis", del dramaturg libanès Wajdi Mouawad, adaptada i dirigida per Robert Gobern i protagonitzada per actors del Bruc i d'Esparreguera. El muntatge, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament del Bruc, es farà a la sala de Can Casas els dies 26, 27, 28 de gener i 2, 3 i 4 de febrer (els divendres i dissabtes a les 21h i els diumenges a les 18h). Segons apunten els organitzadors al seu cartell promocional es tracta d'"una gran història que ve del fons del temps per emocionar els qui la fan i els qui la veuen". Han estat molt de temps preparant l'estrena i, aquest cap de setmana, en podrem veure el seu treball.
El colpidor text va agafar volada a casa nostra després d'un exitós muntatge professional dirigit per Oriol Broggi el 2012 amb La Perla 29. Els textos de Mouawad es caracteritzen per ser èpics, dotats d'una gran sensibilitat i d'una cruesa terrible. Incendis ens exposa la tragèdia d'una dona libanesa que un dia decideix no parlar mai més, i la dels seus fills, que intenten reconstruir el seu passat. El muntatge era citat com una gran experiència teatral, intensa, impactant, que sacseja el públic i l'involucra de ple en el drama.
La durada de l'obra és de dues hores i tres quarts, entreacte inclòs. L'aforament és limitat a 65 persones, per la qual cosa l'organització recomana comprar les entrades anticipadament i presencial a l'estanc del Bruc o al mateix Ajuntament. El preu de l'entrada general serà de 10€ i l'anticipada de 8€. No és recomanada l'entrada a menors de 10 anys, a causa de la duresa d'algunes de les escenes.

    Comentaris


    No hi ha cap comentari

    Comenta aquest article