Un presumpte delicte de corrupció d’una funcionaria de la Diputació, darrere la investigació del ‘Tribunal de Cuentas’

Política

Noves informacions respecte la investigació del ‘Tribunal de Cuentas’ a l’Ajuntament d’Esparreguera. Des del consistori municipal aclareixen que els fets investigats tenen relació amb l'actuació d’una funcionaria de la Diputació de Barcelona, encarregada de la recaptació d’impostos municipals.

La treballadora pública en qüestió ja ha estat apartada del seu lloc de treball i hi ha una investigació pendent per acabar d’aclarir els fets.

Com ja vam explicar, és l’Oficina de Gestió Tributaria de la Diputació, i no l’Ajuntament, qui s’encarrega de la recaptació dels impostos municipals. És en aquest procés de recol·lecció d’impostos quan, presumptament, una funcionaria de la Diputació de Barcelona hauria fet desaparèixer una quantitat estimada d’uns 20.000 euros, causant un ‘forat als comptes del consistori Esparreguerí.

La mateixa Diputació ha apartat la funcionaria i ha compensat a l’ajuntament amb una quantitat preventiva de 13.000 €, a l’espera de que es pugui determinar exactament la dimensió del delicte.

Fonts de l’Ajuntament lamenten que tot aquest enrenou embruti la imatge dels funcionaris municipals i esperen que en les properes setmanes hi hagi una sentència ferma per depurar responsabilitats i defensar la imatge del consistori i els seus treballadors.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article