L’alcalde de Collbató, Miquel Solà, presenta el nou ‘videomapping’ de les Coves de Montserrat

Collbató

Després de més d’un any i mig tancades, les Coves de Montserrat –popularment conegudes com Coves del Salnitre- tornaran a obrir i ho faran amb una novetat ben espectacular: un audiovisual de 17 minuts projectat directament dins la paret de la Cova.  Ha estat Miquel Solà, el batlle de Collbató, qui ha presentat les principals novetats als mitjans de comunicació.

El ‘mapping’ ha estat elaborat per l’empresa Wasabi produccions, que assegura que és el l’únic ‘videomapping’ del món que es projecta dins d’una cova. Amb banda sonora original escrita pel músic Francesc Gener, el vídeo també compta amb la col·laboració d’actors de La Passió d’Esparreguera.

Miquel Solà ha explicat que amb aquest projecte es vol “dinamitzar més la visita i narrar l’evolució i la història de les Coves d’una manera sorprenent”. De la mateixa manera, ha destacat la treballada feina de l’equip de producció, que “ha hagut de combinar música original, llum, so i audiovisual en tres dimensions per a crear un espectacle sense precedents”.

D’aquesta manera es millorarà la visita d’unes Coves que reben més de 20.000 visitants l’any, i que amb més de 500 metres accessibles, són les més extenses de Catalunya.

El cost total del projecte, incloent-hi l’adequació dels accessos i obres per a millorar les instal·lacions, ha ascendit a 500 mil euros. La reobertura per al públic general està prevista pel cap de setmana del 3 de febrer.

En el següent vídeo podreu veure un petit tast de l’audiovisual.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article