Tots els nominats de la Nit dels Sets 2018

777 Comunica

Aquest diumenge 11 de febrer a les 20:00 a Can Pasqual la revista 777 comunica organitzarà ‘La Nit dels Sets’, una nit on l’equip de redacció de la revista entregarà els ‘Sets’, uns premis que reconeixen la bona feina d’entitats, activitats i personatges que enriqueixen la vida social, cultural i esportiva d’Esparreguera.

La principal novetat d’enguany és la inclusió d’un nou SET a la trajectòria, per tal d’homenatjar la tasca incansable i continua de personatges singulars de la vila.

Nominats en la categoria de personatge: el músic i terrisser Agustí Marcial, l’entrenador de Bàsquet del CBEsparreguera Òscar Navarro i les jugadores de futbol sala Maria Visa i Elba Unzué.

Nominats en la categoria d’entitat: l’Escola de Música i Dansa d’Esparreguera, el Patronat – Cicle Gaudí i l’app #Hispanofail.

Nominats en la categoria d’activitat: per l’obra de teatre Judes Traït, la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i La Conquesta de Montserrat per part dels Castellers d’Esparreguera.

Ja ho sabeu, us esperem el proper Diumenge 11 de Febrer a les 20:00 del vespre a Can Pasqual. Hi sou tots convidats! En acabar ho celebrarem amb coca i cava.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article