Tots els premiats de la Nits dels Sets 2018

777 Comunica

La revista ‘777 comunica’ ha lliurat els premis ‘Sets’ a persones i entitats que col·laboren activament amb la vila d’Esparreguera. L’#hispanofail, Òscar Navarro, la jornada de l'1 d’Octubre i Josep Paulo i Sàbat han estat els premiats.
 
En la categoria d’activitat ha estat l’aplicació #Hispanofail la que ha estat premiada. L’equip de redacció del 777, ha volgut reconèixer l’afectació que ha tingut aquesta aplicació tecnològica, desenvolupada per Joan Sánchez i Enric Marco i amb el suport de la CUP Esparreguera, en el servei de autobusos de la línia entre Igualada i Barcelona de l’empresa gallega Monbus-Hispano Igualadina.
 
L'entrenador de bàsquet Òscar Navarro ha rebut el premi del ‘Set al personatge’ pels bons resultats que el sènior del Club de Basquet Esparreguera ha anat assolint darrerament.
 
El Referèndum de l’1-O també ha estat reconegut per la revista, reconeixent la gran capacitat de moure la societat esparreguerina i recordant una jornada tensa i emotiva a parts iguals.

Com a principal novetat, enguany hi ha hagut un guardó extra, el ‘Set a la trajectòria’, que ha reconegut la tasca incansable de Josep Paulo i Sàbat, cronista de la vila, que ha volgut reivindicar l’edifici de l’Escola Municipal de Música i Dansa, explicant que seria una molt bona idea que l’edifici es passés a dir "La Guardiola", en relació a una antiga construcció romana que sembla que hi havia en aquest mateix lloc, nom que avui ha quedat  reflectit al Carrer de la Guardiola.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article