La criminalitat augmenta a Esparreguera durant el 2017

Seguretat

L'Ajuntament d'Esparreguera ha publicat les dades de criminalitat de l'any 2017, i la conclusió que se n'extreu és que pràcticament tots els registres i estadístiques de delinqüència han augmentat. Es van produir 86 fets penals més, passant de 854 a 940.

Un dels punts més inquietants de l'informe, que podeu consultar al següent enllaç, és l'increment de robatoris. Per una banda els robatoris amb força a domicili passen de 56 a 62 en un any, i per l'altre els robatoris amb violència o intimidació augmenten un 94%, passant de  18 a 35.

Pel que fa a barris, la majoria de fet criminals es van dur a terme a centre de la vila (51%), mentre que només un 3,3% es van registrar a Can Comelles, segons l'informe el barri amb un índex de criminalitat més baix. 

Com aspecte positiu cal destacar la disminució important dels accidents de tràfic, que han passat dels 124 al 2016 als 118 durant el 2017. En aquest sentit destaca molt la sorprenent davallada d'accidents a la carretera de Mas d'en Gall, passant de 19 a només 2. Sens dubte les obres d'adequació de la carretera han estat útils.

Comentaris

Josep Ràfols
1.

Ahir en una tertulia algú deia que "amb el que està caient " no cal parlar de la política local.
De les dades d'accidents de trànsit es fa palès que ha estat molt important arreglar la carretera de Mas d'en Gall. Potser si s'hagués fet abans viurien un parell de persones que no fa gaire van estaballar-s'hi.

Comenta aquest article