Més èxits pel Club Gimnàstica Esparreguera

Esports

Aquest cap de setmana 17 i 18 de febrer les gimnastes del CG Esparreguera han participat en diferents competicions: repetint els bons resultats que el club ha cingut assolint darrerament. En total, les gimnastes s'han endut 5 medalles d'or, 4 de plata i una de bronze.

Per una banda, la primera Jornada Comarcal de Gimnàstica Artística de la categoria Aleví, disputada a Gelida i on varen participar catorze gimnastes del club; per l’altra, vint-i-nou gimnastes van competir a Vic a la 1a fase de la Copa Catalana de les categories de base 1, 2, 3, 4 i 5;  Esparreguera va estar representada per primera vegada a la Mallorca Gym Cup. 

Un cop més, la jornada ha finalitzat amb grans èxits pel club. Destaquen la segona posició de l’equip de Base 1 format per la Thais Revelles, l’Ainara Vázquez i la Jana Garcia; la 1a i 2a posició dels equips de Base 2 formats per la Yaama Diedhiou, la Gal·la Carreño, la Rita Jiménez i la Carla Ollé, per un costat i la Clàudia Pérez, la Laia Santiago, la Noa Martin i l’Alba Márquez, per l’altre; la primera posició de l’equip de base 4 format per la Carlota Cebrián, la Lucía Montoro, la Irene García i l’Eva Mendoza. A nivell individual, la Rita Jiménez es va penjar la plata i la Clàudia Pérez el bronze a base 2 grans; l’or va arribar amb la Carlota Cebrián a base 4 mitjanes. Des de Mallorca, la Laura Martos va representar al club i va  aconseguir una segona posició individual i dos ors, a salt i paral·leles. 

L’equip tècnic ha volgut reconèixer l’esforç i la bona feina de totes i cada una de les gimnastes participants en aquesta jornada de competicions, la primera a nivell individual per a moltes d’elles. Poder pujar de categoria, destaquen, no és fàcil quan les instal·lacions i els horaris no juguen a favor teu, però “juntes formem el millor equip dels possibles i lluitem per superar els reptes de la present temporada”.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article