Fins a 58 propostes d’inversió al procés dels pressupostos participatius d’Esparreguera

Política

En el moment d’escriure aquest article, els ciutadans d’Esparreguera ja han realitzat 58 propostes al portal web Esparreguera Decideix, en el procés de participació dels pressupostos municipals per assignar on van 200.000 € del capítol d’inversions.

Pel que fa a la temàtica d’aquestes iniciatives, el portal web ha servit per veure la diversitat d’idees i necessitats del poble d’Esparreguera. Les propostes versen sobre un gran ventall de temes, com per exemple un servei de vigilància a la zona d’audiovisuals de la Biblioteca, un control a les colònies de gats, o la millora i adequació de molts carrers de la vila.

Això sí,  una de les accions més demanades per més ciutadans són la millora de les instal·lacions del Club de Tenis d’Esparreguera, propostes que van des de la instal·lació de taquilles, o de l’adequació total dels vestuaris, on els usuaris denuncien que es “nota el pas del temps”.

Podeu consultar totes les propostes presentades a la pàgina web Esparreguera Decideix.

Recordem que el procés de recollida de propostes finalitzarà el proper 5 de març, quan la comissió tècnica comprovarà els criteris de totes les iniciatives així com la seva viabilitat tècnica. Un cop realitzar aquest filtre, les propostes finals es publicaran al portal web, on posteriorment es podrà realitzar el procés de votació.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article