Immillorables resultats del Club Gimnàstica Esparreguera: 3 ors més

Esports

Aquest cap de setmana 3-4 de març ha tingut lloc al pavelló del Gràcia Gimnàstic Club, Barcelona, la tercera i última fase de la II edició de la Lliga Ibèrica de gimnàstica artística femenina. El Club Gimnàstica Esparreguera ha participat amb un total de 6 equips, dos dels quals contaven amb gimnastes del Club Gimnàstica Olesa. Les gimnastes esparreguerines han aconseguit pujar al graó més alt del podi en les tres categories existents en la present edició de la Lliga.

En la categoria open de Divisió B, l’equip “Esparreguera Rosa” ha aconseguit, per tercera vegada, finalitzar la competició en primera posició i classificar-se per la final que tindrà lloc al maig. L’altre equip d’aquesta categoria, format per gimnastes més joves, “Esparreguera Amarillo” s’ha quedat a les portes de la tant desitjada final. Els nervis no han permès a aquestes grans gimnastes aconseguir una plaça a la final dels vuit millors equips, quedant en la novena posició del ranking.

En la categoria open de Divisió C Esparreguera estava representada per un total de tres equips: “Esparreguera C”, “Esparreguera-Olesa azul” i “Esparreguera-Olesa Dorado”. El primer va aconseguir una merescuda primera posició, desprès d’una fantàstica competició. Aquest equip també ha aconseguit classificar-se en la final dels vuit millors. Pel que fa als altres dos equips, destaca la seva evolució i millora en cada fase. Les gimnastes d’Esparreguera han pogut compartir una fantàstica vivència amb les companyes d’Olesa durant les tres jornades de la Lliga. Tot i quedar-se a les portes de la final, la seva participació ha sigut una gran experiència i ha aportat grans èxits esportius en tots els aspectes.

Finalment, les gimnastes més petites del club, juntament amb dues companyes de Jerez (del club La Barca Gimnasia Artística), han aconseguit també la primera plaça en la categoria de Kids. Esparreguera finalitza la seva participació en la tercera fase de la Lliga Ibèrica amb els millors resultats possibles, tres ors en les tres categories existents.
 

L’equip tècnic està molt satisfet i orgullós de la competició de totes les gimnastes de les diferents categories. “Ara toca pensar en la final i treballar ben fort per arribar de la millor manera possible, tant a nivell tècnic com físic. Segurament haurem de desplaçar-nos a algun gimnàs amb millors instal·lacions per acabar de treballar algun element i poder perfeccionar els exercicis de més dificultat de les gimnastes. Agafem el repte de la final amb molta il·lusió i ganes”. Desprès d’aquest intens cap de setmana i abans del Campus de Setmana Santa (26, 27, 28 i 29 de març), les gimnastes del club competiran durant els propers tres caps de setmana de març a la segona fase de la Copa Catalana de les categories escolars, base i via olímpica.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article