L'esparreguerina 'Lyona' gravarà un videoclip de 'The New Raemon' a la Passió

Cultura

Aquest dimecres 25 d'abril Lyona enregistrarà un fragment de videoclip per a 'The New Raemon', el nom artístic de la banda liderada pel cantautor català Ramón Rodríguez, que habitualment canta amb castellà. L'artista busca figurants que vulguin omplir el teatre de La Passió d'Esparreguera.

Tothom que vulgui participar en el videoclip es pot presentar el mateix dimecres a les vuit del vespre a La Passió vestit de gala, com si anés al teatre o a l'òpera. Segons l'artista, el rodatge no durarà més de 30 minuts.

Aquesta no serà la primera vegada que Lyona dirigeixi a la banda indie de Barcelona, després dels videoclips 'Reina del Amazonas' i 'Elena-na'. I és que en els últims anys hem vist com Lyona s'ha convertit en l'artista preferida pels grups indie espanyols, ja que artistes com Love of Lesbian, Sidonie o Lori Meyers han confiat amb ella.

The New Raemon compleix precisament aquest any deu anys sobre els escenaris, després del seu primer treball 'A propósito de Garfunkel'. Podeu trobar més informació sobre la banda a la seva web.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article