Més de 3.500 persones participen a la cadena humana entre Collbató i el Cavall Bernat per reclamar la llibertat dels presos polítics

Collbató

Nou acte reivindicatiu per reclamar l'alliberament dels polítics presos independentistes. Més de 3.500 persones han participat aquest matí en una cadena humana que ha unit la plaça de l'Església de Collbató amb l'agulla de Montserrat coneguda com 'Cavall Bernat'.  Durant tot el recorregut, d'aproximadament 8 kilòmetres i un desnivell positiu de 650 metres, els assistents han anat passant-se les fotografies fins arribar al cim.

L'activitat, organitzada per diferents associacions entre elles l'ANC, ha estat titulada 'Farem el Cim' i ha comptat amb l'assistència de  Laura Masvidal, l'esposa de Joaquim Forn, que ha volgut agrair a tothom les mostres de suport. Dirigents independentistes han manifestat també el seu recolzament a l'activitat.  Jordi Cuixat, des de Soto del Real ha tuitejat: "Us agraeixo de tot cor que ens acompanyeu fins a l'agulla del cavall Bernat de #Montserrat. Tanqueu els ulls: som aquí amb vosaltres, més units i amb més energia que mai. Sempre amunt i sempre endavant!"

Les fotografies prèviament havien estat col·locades a la plaça de l'era de la localitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article