Aquest cap de setmana Esparreguera acull 'Porta a Porta', el primer festival de microteatre a la vila

Cultura

El carrer de l'Hospital d'Esparreguera es convertirà aquest cap de setmana en un festival de teatre on es representaran fins a 11 petites obres en el rebedor d’11 cases del carrer. El festival 'Porta a Porta', dirigit per Robert Gobern, pretén ampliar l'oferta de teatre de la vila, amb el primer festival de 'microteatre' d'Esparreguera.

A continuació us presentem les 11 obres que s'hi podran veure:

L'Espera: Escrita i dirigida per Robert Gobern i interpretada per Fàtima Tovar i Jaume Navarro Jr, obra que tracta sobre com una mare espera al seu fill a altes hores de la matinada.

La Pelu: Dirigida i escrita per Robert Gobern, una obra que transcorre a la Perruqueria Montserrat Parera, amb l’actuació de les mateixes treballadores i clientes.

Síndria o Meló: Adaptació de l’obra d’Elisenda Guiu per Isidre Montserrat, interpretada per ell mateix i Maria Martín, que tracta sobre la relació entre un home i una dona a través d’internet i que ja ha triomfat a Barcelona.

Adrofita A-26: Escrita per Daniel Blanqué, dirigida per Robert Gobern i interpretada per Laura Roig i Jaume Cassi. L'obra que ens parla sobre les relacions sexuals amb els robots...

El Flechazo: Un text de John Smith, direcció de Maria Marín, amb la interpretació de Berta Piñero i Laura Hurtado. Dues Cupidos observen la humanitat amb la intenció d’enamorar a tothom

Coneixes a Lucas Llorente: També obra original de John Smith dirigida per Maria Martin i interpretada per Susanna Guzman, Esther Leal i Gemma Piñero. A la nit, en un bar de copes, les Valquíries se senten com deesses, desitjades per homes.

Enveja Peneanna? Quins Collons!: Escrita i dirigida per Maribel Masip, amb Jaume Navarro i Rosa Maria Margalef com a intèrprets; ens endinsa en una consulta al psicòleg ben especial.

Rojo Casi Negro: Escrita i dirigida per Pedro Bombardí. Un home llop es menja la filla d’una bruixa. Espectacle en castellà i amb música en directe.

Enganxats: Després d’estrenar-se a Barcelona i a Madrid arriba aquesta obra d’en Daniel Blanqué i dirigida per Robert Gobern. Una parella feliçment casada ho fan sempre tot junts.

Cupi2: Obra de Thais Buforn i Bernat Muñoz que tracta sobre una relació d’un tímid informàtic i una enigmàtica dona de negre.

Estival: Dirigida i escrita per Gerard Bidegain i interpretada per Laia Giraut, formada al batxillerat artístic de l'Institut El Castell, i Jaume Torrella. Aquesta obra, que estrena avui, es va llegir en lectura dramatitzada el passat 7 de maig al Teatre Romea de Barcelona, interpretada per Oriol Genís i Anna Berenguer.

A més, el restaurant Gust de Glà i el K-fetó, tots dos al Carrer Hospital, oferiran unes tapes 'teatrals', pensades per a l'ocasió.

La peculiaritat d'aquest festival també es deixa a veure pel que fa a les entrades, que es poden adquirir a la Perruqueria Montserrat Parera. Una entrada serveix per a veure un espectacle, en qualsevol dels 8 passis previstos. De la mateixa manera, també és possible comprar el pack de 5 entrades, que per un preu més reduït permet veure cinc espectacles diferents.

Comentaris

Mariona Esparreguera
1.

Una idea molt original, petits tastets de teatre que van omplir el carrer Hospital, amb gent amunt i avall fent cua per entrar al local escollit mentre d'una fila a l'altra la gent anàvem comentant el que havíem vist.
Gràcies Robert Gubern i a totes les persones implicades en aquesta moguda tan divertida.

Comenta aquest article