El Cicle de Cinema Gaudí programa el film "Una mujer fantástica" a Esparreguera

Cultura

El Cicle Gaudí aquest mes de juny ens proposa el visionat d'"Una mujer fantástica", el film de Sebastian Lelio amb guió d'ell mateix i de Gonzalo Maza que ens explica la vida de la Marina, una jove aspirant a cambrera, i l'Orlando, vint anys més gran, els quals planegen un futur plegats. En morir ell sobtadament, la noia ha d'enfrontar-se a les sospites, els prejudicis i la violència de la seva família, que la considera una aberració per ser una dona transgènere. La Marina haurà de lluitar i resistir per convertir-se en una dona fantàstica.
Podrem gaudir d'aquesta pel·lícula el proper dijous 21 de juny a les 20:30h al Patronat Parroquial d'Esparreguera. La increïble història d'aquesta dona transexual va guanyar l'Òscar a la Millor Pel·lícula Estrangera 2018, amb un repartiment encapçalat per Daniela Vega, Francisco Reyes, Luis Gnecco, Aline Küppenheim, Amparo Noguera, Alejandro Goic i Antonia Zegers, amb banda sonora original de Mathew Herbert. 
El Cicle de Cinema Gaudí és un circuit de cinema impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català que apropa un cop al mes a diverses sales del territori pel·lícules professionals de producció catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article