Presentat el Cartell de Festa Major d'Esparreguera 2018 així com el programa d'actes

Cultura

Coincidint amb l’arribada de La Flama del Canigó a Esparreguera, es va presentar el cartell oficial de la Festa Major d’Esparraguera, que enguany ha estat dissenyat pel prestigiós il·lustrador esparreguerí Oriol Malet. Dins del programa d’actes, que un any més comprèn totes les activitats que se celebraran a la vila des del dijous 5 de juliol fins al dilluns 9, destaquem els punts següents.
  • Enguany no hi haurà pregó oficial, el mag esparreguerí Shado realitzarà l’espectacle d’inici de la Festa Major a la Plaça del Centre.
  • La Llagastada i la Diada Castellera, amb els Castellers de Sabadell, els Bordegassos i la Colla Bordeus, tornaran a omplir els carrers de la vila de cultura popular.
  • El concert del dissabte a les hortes estarà protagonitzat per Ebri Knighi i Hora de Joglar, dos grups de folk.
  • Espajoves realitzarà nits temàtiques al Parc de la Vila ‘Festa eivissenca, ‘Carnaval d’Estiu’ i ‘Festa hawaiana’ són les activitats.
  • Tornarà el Teatre de Festa Major. ‘La Sala de Ball’ es representarà a la Passió d’Esparreguera el diumenge, un espectacle que reunirà a diverses entitats de la vila i que retrà homenatge a la Banda de Música i a tota la tradició de festes populars.
  • Per primera vegada en molt de temps, els concerts del diumenge no se celebraran a les Hortes sinó que ho faran a la Plaça de l’Església. Així doncs Ban the Band i el grup de versions Banda del Coche Rojo estrenaran aquest nou escenari.
  • Un any més la Festa Major es tancarà amb el Castell de Focs i el Ball de Cloenda amb la Salseta del Poble Sec
Podeu consultar el programa oficial al següent enllaç.

De la mateixa manera, l’Ajuntament d’Esparraguera ha publicat a la seva pàgina web consells per gaudir de la festa d’una manera responsable així com una llista de precaucions a l’hora de participar als actes de foc.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article