Coneix tots els detalls del Cercavila de Festa Major d'Esparreguera

Esparreguera

Un any més el Cercavila de Festa Major tornarà a omplir de cultura popular els carrers d'Esparreguera. L'acte, organitzat per la Federació d'Entitats de Cultura Popular d'Esparreguera, començarà a les 11:30 del matí del proper diumenge 8 de juliol i comptarà amb la participació de les següents entitats.

Drac de Reus

 

Ball d'en Serrallonga de Vilafranca del Penedès

Colla de diables d'Esparreguera

Geganters d'Esparreguera

Ball de Gitanes d'Esparreguera

Ball de Pastorets de Reus

Ball de Panderos del Vendrell

Colla Bastonera del Montserratí

Ball de Gitanes de Sant Quintí de Mediona

Castellers d'Esparreguera

Banda d'Esparreguera

El Cercavila finalitzarà a les 14.15 h a la plaça de l'església on es desenvoluparan els balls de lluïment i la Banda d'Esparreguera interpretarà el 'Galant Esparreguera', la popular sardana del Mestre Borràs.

El cartell d'enguany dels actes de la Federació l’ha fet l’il·lustrador mallorquí Toni Galmés, autor també del cartell ‘Democràcia’ i altres il·lustracions d’Òmnium Cultural.

“El que volíem potenciar era la cultura popular i els elements tradicionals d’Esparreguera” ha explicat  Joan Tejedor al 777 comunica. “Volíem representar totes les entitats que formen part de la federació, amb Montserrat i el Campanar d’Esparreguera de fons”.

A més a més, Joan Tejedor ha manifestat que la intenció de la Federació és poder anar renovant la il·lustració any rere any, col·laborant amb artistes de renom.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article