El col·laborador del 777 Enric Gili rep el Premi de Recerca Vila d'Esparreguera, per l'estudi del temps durant una centena

Esparreguera

Ja s'han lliurat els premis de la III edició dels Premis de Recerca Vila d'Esparreguera, que reconeixen aquells projectes que estudien i recuperen fets d'interès per la història de la vila en diferents àmbits. El col·laborador del 777 comunica, Enric Gili, ha estat el guanyador de la categoria d'Adults, amb el seu projecte 'El temps a Esparreguera. Dades enregistrades dels darrers cent anys".

Aquest treball, publicat en format de llibre, és un estudi de totes les dades meteorològiques durant els darrers 100 anys.

El treball guanyador en la categoria d'ESO va ser el realitzat per Sara López i Asmae El Khoulati, 'Els infants que es van quedar a Esparreguera durant la Guerra Civil".

Pel que fa als alumnes de Batxillerat, la categoria amb més treballs presentats, el premi va ser "Sense tu, sí sóc algú. La violència de gènere entre els adolescents" d'Ariadna Xairó, mentre que l’accèssit ha estat l’estudi "Epidemiologia de les lesions esportives en els joves d'Esparreguera", de Carla Castro, Marta García i Naia Almirall.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article