Gertrudis actuarà a la Festa Major de Collbató

Descobreix totes les activitats de la Festa Major de Sant Corneli

Collbató

Programa d'Actes de la Festa Major de Collbató
Programa d'Actes de la Festa Major de Collbató | Ajuntament de Collbató

Un any més, coincidint amb Sant Corneli, Collbató celebrarà la seva Festa Major, que aquest any tindrà lloc del 14 al 17 de setembre. Una de les principals característiques és que hi han activitats programades per tots els barris. A continuació repassem els esdeveniments més destacats.

  • Pregó de Festa Major: Enguany serà l'actor Joan Pera qui obrirà les festes. Serà el 14 de setembre a les vuit del vespre a la Plaça de l'Era.
  • #Bigtour Collbató: els més joves gaudiran dels DJs de #BIGFRIDAY que enguany vénen acompanyats de ballarins, mapping i actuacions en directe.
  • Exhibició Castellera: La Plaça de l'Era comptarà amb una exhibició de Castells amb una de les colles més importants del país, els Castellers de Vilafranca, que acompanyaran la Colla Bordeus d'Esparreguera i els Castellers de Vilafranca.
  • Concert de Gertrudis · Gira l'Últim Ball. Gertrudis combina la rumba amb ritmes de cúmbia i reggae. El grup tocarà a Collbató a la nit del dissabte i serà un dels últims concerts que es podran veure abans de que tornin a l'estudi a gravar un nou disc.

Podeu consultar totes les activitats programades a la pàgina web de l'ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article