Arianna Savall actuarà aquest dissabte a Abrera amb el seu grup Hirundo Maris

El concert inaugurarà el cicle "Setembre musical" 2018

Cultura

Petter Udland Johansen, Arianna Savall i Miguel Angel Cordero
Petter Udland Johansen, Arianna Savall i Miguel Angel Cordero | Hirundo Maris

El cicle de concerts “Setembre musical” a Abrera comptarà amb l'actuació d'Hirundo Maris per a la seva inauguració, aquest dissabte 15 de setembre a les 22h a la Casa de Cultura. El conjunt Hirundo Maris oferirà el concert “Bella Terra: Cants del Sud i del Nord”, amb Arianna Savall –filla del cèlebre músic Jordi Savall-, Petter Udland Johansen i Miquel Angel Cordero. La proposta convida als espectadors a fer un viatge musical a través de la geografia i del temps tot alternant pàgines de la música tradicional (melodies sefardites, catalanes, espanyoles, cèltiques i noruegues) amb composicions pròpies. Hirundo maris crea un univers sonor i poètic eminentment personal, barrejant amb una sorprenent naturalitat les pràctiques musicals adquirides al llarg de la seva carrera amb una diversitat excepcional que abraça totes les músiques.

L’entrada general tindrà un cost de 4,30€ i la reduïda de 2,55€ (poden acollir-se al preu reduït els majors de 60 anys, els menors d'11 a 18 anys, els ciutadans en situació d'atur i els veïns i veïnes amb discapacitat o amb carnet de la Biblioteca). Els menors fins a 10 anys gaudiràn d’entrada lliure.

Aquest dissabte també es farà, des de les 21:30h a taquilla, la venda d’abonaments per a tot el cicle del “Setembre musical”, que continuarà durant dos dissabtes més, el dia 22 amb Reina Roja i el 29 amb Amazing Gospel. Els abonaments per a poder gaudir de tot el cicle tindràn un preu de 10,30€ (general) i 6,15€ (reduït).

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article