Collbató a punt per la Festa Major

En podrem gaudir del 14 al 17 de setembre

Cultura, Esports, Collbató, Societat

Cartell de la Festa Major de Collbató 2018
Cartell de la Festa Major de Collbató 2018 | Berta Piqué
Després de la Diada Nacional de Catalunya arriba una altra festivitat important a l'entorn de Montserrat: la Festa Major de Collbató, que se celebra del 14 al 17 de setembre. Enguany el cartell, d'un groc ben viu, és obra de la dissenyadora Berta Piqué.
 
 
Els actes comencen demà divendres dia 14 a les 20h amb el pregó de Festa Major a càrrec de l'actor Joan Pera a la plaça de l'Era, abans de l'espectacle teatral Chanclettes, al Casinet a les 22:30h. El dia acabarà amb "The big festival" a les 23:59h a la pista esportiva Martí Gil. El segon dia de festa, dissabte, començarà ben d'hora amb un campionat de futbol sala a les 9h a les pistes esportives de Can Dalmases; seguirà amb l'esport a la pedalada popular a les 9:30h amb sortida al camp de futbol i ens proposarà seguir fent esport a les 12h amb "Bot project: collage" a les pistes esportives de Can Dalmases. La tarda es dedicarà a la cultura popular, amb la cercavila (que sortirà de la plaça de l'Era a les 17:30) i l'exhibició castellera a les 18:30h amb tres plats forts: Vilafranca del Penedès, Cornellà i Esparreguera. A les 21:30 podrem veure el "Seguici del pastor: es prepara per vèncer el Marmotot", que farà un recorregut pels principals carrers del poble, organitzat per la Colla de Diables Salnitrats de Collbató. El dia acabarà de la millor manera, amb bona música de la mà de Gertrudis a la pista esportiva Martí Gil a les 23:59h i amb el DJ Adrià Ortega tot seguit.
 
 
El diumenge 16 de setembre començarà amb la tradicional Missa de Sant Corneli a les 10:30h i segurà amb jocs infantils i un concurs de dibuix. També podrem veure l'exhibició dels bombers "excarcelació" i l'exposició commemorativa dels 30 anys del Parc de Bombers de Collbató al Casinet, que s'inaugurarà a les 12:15h. A les 17h segueix l'esport amb el Campionat de Bàsquet a la pista esportiva Les Illes. El dia finalitzarà amb el concert de l'Orquestra Swing latino a la pista coberta Martí Gil (19h) i el Correfoc, que sortirà a les 21:30 de la plaça de l'Era i recorrerà el poble amb moltes ganes de fer gresca.
 
 
Els actes del darrer dia de festa major, el dilluns dia 17, també s'iniciararan a l'església parroquial de Sant Corneli, amb una celebració litúrgica en homenatge a la gent gran. A les 12h al Casinet podrem veure "Ulises & Eli: transformista i baríton", just abans que es faci el dinar homenatge a la gent gran de Collbató a les 14h al Restaurant Slamclub. La tarda comptarà amb "Keep Calm and engresca't per la Festa!", a l'àrea d'esplai La Salut i finalitzarà a les 19h amb un concert gratuït d'Havaneres del grup Roques Blaves d'Esparreguera al Casinet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article