Tres exposicions amb segell de proximitat

Pintors i fotògrafs d'Esparreguera i Olesa exposen la seva obra al públic

Cultura, Olesa de Montserrat, Esparreguera

"Els secrets del cor"
"Els secrets del cor" | Diversos autors esparreguerins

Tot i que les tempestes ja ens comencen a anunciar la tardor, podem escurar el que queda d'estiu fent activitats culturals com visitar tres exposicions fetes per esparreguerins i olesans.

La primera és una exposició col·lectiva amb 52 obres exposades entre les quals dotze són de temàtica única, anomenada “Els secrets del cor”i les restants són de temàtica lliure. Es tracta d'una exposició col·lectiva de més de vint artistes esparreguerins, alumnes de les classes de pintura impartides per Josep Grau Piñol. Encara hi sou a temps! Avui dijous i demà divendres 14 de setembre d’11:00 a 13:00h i de 18:00 a 20:00h a la Sala d’Exposicions del carrer dels Arbres número 38 d'Esparreguera.

En segon lloc tenim una exposició de pintura. L'esparreguerí Quim Ridao ha pintat Esparreguera gairebé des de tots els angles. La seva passió i entreteniment és l’aquarel·la que bàsicament dedica al paisatge. Ara ens mostra, a la Biblioteca Municipal L'Ateneu (Pl. Antoni Nin), una col·lecció de vistes sobre el Campanar d’Esparreguera. La podem veure del 30 d'agost al 29 de setembre.

I la tercera proposta d'exposició és "Namíbia, cruïlla de cultures i deserts", amb fotografies de l'olesà Joan Valldeperas i Combas. La seva passió pels viatges i per la fotografia l’ha portat a fer reportatges singulars que, després, han esdevingut exposicions temàtiques. L’any passat va exposar a la biblioteca una col·lecció de fotografies d’orangutans retratats en un dels seus viatges. Enguany ens ofereix una col·lecció molt més divertida i curiosa, ja que el paisatge canviant i la diversitat cultural, paisatgística i la flora i fauna ofereixen imatges de contrastos sorprenents per a l’ull del viatger, que el Joan ens permet gaudir-les a través de les seves fotografies. L’exposició està organitzada en col·laboració amb Càritas Esparreguera; tots els beneficis de la venda de fotografies aniran per aquesta associació sense ànim de lucre. La podrem veure del 21 al 30 de setembre a la Sala d'Exposicions del carrer dels Arbres número 38.
 
Vistes del campanar d'Esparreguera
Namíbia, cruïlla de cultures i deserts

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article