El grup valencià Reina Roja aterra aquest dissabte al "Setembre musical" d'Abrera

Presentaran el seu darrer treball, Sankara, en el segon concert el cicle

Cultura

María Briones, membre de Reina Roja
María Briones, membre de Reina Roja | Reina Roja

La programació del "Setembre musical" a Abrera continua aquest dissabte 22 de setembre a les 22h a la Casa de Cultura amb el concert Sankara del grup Reina Roja. Reina Roja és una banda originària de València, autogestionada i independent de flamenc-pop contemporani. Les seves cançons no es lliguen a un estil concret, però si a un missatge humanista que ells mateixos defineixen com a “imprescindible”. La banda està liderada per María Briones a la veu i el productor i percussionista Rafa Villalba. Els acompanya, a la guitarra flamenca, Manuel Reyes. S’ha dit d’ells que són “una revolució sonora que barreja ritmes que vénen de tot arreu, transgredint fronteres i etiquetes, tallant els caps que no entenen que la passió i la creació són les úniques melodies que posen rumb directe a les emocions més pures”. Reina Roja combina el flamenc (tenen una bailaora que els acompanya), la cobla i qualsevol música del món que els captivi sense oblidar les seves arrels mediterrànies. La seva proposta és personal, elegant i explosiva.

El cicle es va inaugurar el passat dissabte a la Casa de Cultura amb el grupHirundo Maris, que va encisar a la vuitantena d’espectadors que van omplir la sala. A l’inici, l’alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, va fer un discurs de benvinguda, on va destacar la consolidació d’aquest cicle musical a la vila. “Ja fa molts anys que els abrerencs i les abrerenques associem el mes de setembre a la música. I és que el “Setembre musical” s’ha convertit en un cicle de concerts consolidat a la nostra vila. Des de l’Ajuntament us convidem novament a gaudir, durant tres dissabtes consecutius, de la millor música per tal de començar el curs amb les piles ben carregades.”

Els Amazing Gospel seràn els encarregats de cloure el cicle, en un concert ben especial el 29 de setembre. Enguany el “Setembre musical” ha apostat per la varietat d’estils, sempre dins el petit format. L’alcalde precisament va destacar aquesta varietat musical: “els tres grups del cartell d’enguany són esplèndids i ben diferents l’un de l’altre. Podríem dir que és, doncs, el “Setembre musical” de la diversitat.

La venda d’entrades per als concerts es fa el mateix dia de les actuacions a partir de les 21:30h. L’entrada general té un cost de 4,30€ i la reduïda de 2,55€ (poden acollir-se al preu reduït els majors de 60 anys, els menors d'11 a 18 anys, els ciutadans en situació d'atur i els veïns i veïnes amb discapacitat o amb carnet de la Biblioteca). Els menors fins a 10 anys gaudeixen d’entrada lliure.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article