El Club Gimnàstica Esparreguera ofereix classes gratuïtes

Ideal per tots aquells que vulguin descobrir l'esport

Esports, Esparreguera

El Club Gimnàstica Esparraguera ofereix classes gratuïtes
El Club Gimnàstica Esparraguera ofereix classes gratuïtes

Els propers divendres 21 i 28 de setembre, el CG Esparreguera obre les portes a totes aquelles persones que vulguin provar la gimnàstica artística. Amb motiu de l’inici del curs escolar i l'obertura d’una nova temporada esportiva, 2018-2019, el CG Esparreguera ofereix a qui vulgui conèixer la gimnàstica poder provar una classe gratuïta de 17:30 a 19:00 h el divendres 21 o 28 de setembre. Aquesta activitat està pensada per a aquelles famílies del poble o dels voltants que no coneixen aquest esport o que volen fer-ho, ja que estan pensant en inscriure a les seves filles. 

La gimnàstica artística és una disciplina que consisteix en la realització d'una composició de diferents elements tècnics, acrobàtics i artístics combinats de forma simultània i a una alta velocitat. La gimnàstica artística es considera un dels esports fonamentals pel desenvolupament de les destreses i habilitats bàsiques de l’individu. La seva pràctica ofereix una gran varietat de beneficis físics, psicològics i socials als seus practicants, tals com: correcció de la postura corporal, millora de l’estat físic, augment de la força, flexibilitat, coordinació i velocitat, desenvolupament de la confiança d’un mateix, desenvolupament del sentit del ritme, disciplina, estabilitat emocional, concentració, reflexos, seguretat, valors com la constància i l’autorealització, capacitat de treball en equip i integració de valors com el companyerisme i respecte als demès.

Al club hi ha grups i horaris per a totes les edats i nivells. Des dels 3 anys (grup de babygym) fins passats els 16 (grup d’institut). Existeix una oferta horària molt àmplia que s’adapta a les necessitats de totes les famílies. Els horaris poden variar en funció del grup, l’edat i el nivell (de competició o d’iniciació). 

Per a optar a aquesta oferta només cal presentar-se un dels dos divendres al Pavelló el Castell (Passeig del Castell s/n, Esparreguera) a les 17:30 h amb roba còmoda, esportiva. Un cop allà des del club es recolliran les dades de contacte dels participants i les nenes podran gaudir d’una classe gratuïta de gimnàstica artística. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article