El Cicle Gaudí de cinema projectarà "Jean-François i el sentit de la vida" a Esparreguera

La sessió es farà dijous 20 de setembre a les 20:30h al Patronat Parroquial

Cultura, Esparreguera

Cartell de "Jean-François i el sentit de la vida"
Cartell de "Jean-François i el sentit de la vida" | Cicle Gaudí de Cinema català
El Cicle Gaudí ens proposa aquest mes de setembre el visionat de la comèdia de ficció "Jean-François i el sentit de la vida", el film de Sergi Portabella amb guió d'ell mateix que ens explica la vida d'en Francesc, un noi solitari de tretze anys que un dia a l’escola descobreix El mite de Sísif, d’Albert Camus i queda fascinat per les idees del filòsof. A partir d’aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a Paris a trobar a Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l’acompanyarà a la seva aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una història l’estiu passat. Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.

Podrem gaudir d'aquesta pel·lícula el proper dijous 20 de setembre a les 20:30h al Patronat Parroquial d'Esparreguera. El repartiment va encapçalat per Max Megías, Claudia Vega, Àgata Roca, Pau Durà i Theo Cholbi, amb banda sonora original de Gerard Pastor. 
El Cicle de Cinema Gaudí és un circuit de cinema impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català que apropa un cop al mes a diverses sales del territori pel·lícules professionals de producció catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article