Exposició fotogràfica benèfica a càrrec de Joan Valldeperas

Tots els beneficis es donaran a Càritas Esparreguera

Esparreguera

El cartell de l'exposició
El cartell de l'exposició

Demà divendres 21 de setembre tindrà lloc l'acte d'inauguració de l'exposició fotogràfica Namibia: Cruïlla de cultures i deserts, de Joan Valldeperes, que neix arran del viatge a aquest país africà . La Sala d'Exposicions Municipals acollirà la presentació a les 20:00 del vespre i tots els beneficis aniran a parar a Càrites, entitat organitzadora de l'esdeveniment.

L'olesà Joan Valldeperas i Combas és un apassionat dels viatges i de la fotografia i ha realitzat reportatges singulars que després han esdevingut exposicions temàtiques. L’any passat va exposar a la biblioteca una col·lecció de fotografies d’orangutans retratats en els seus viatges. Enguany ens ofereix una col·lecció molt més divertida i curiosa, ja que el paisatge canviant i la diversitat cultural, paisatgística, la flora i la fauna ofereixen imatges de contrasts.

Valldeperas va afirmar que a Bellvitge Art que "Namíbia és una de les joies desconegudes d’Àfrica, extensíssima, amb paisatges espectaculars, on convergeixen les dunes més altes i antigues del planeta amb una vasta riquesa ètnica, situat en un balcó salvatge davant del mar austral".

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article