El cor esparreguerí Amazing Gospel clourà dissabte el cicle "Setembre musical" d'Abrera

El concert es farà a l'Auditori del Centre Polivalent del Rebato

Cultura, Esparreguera

Els Amazing Gospel i el seu director Manel Garcia
Els Amazing Gospel i el seu director Manel Garcia | Pere Flores - Amazing Gospel

Aquest dissabte 29 de setembre a les 22h es farà la clausura del cicle de concerts del “Setembre musical” a Abrera. Després de gaudir d'Hirundo Maris -amb Arianna Savall- i de Reina Roja el passat dissabte, el darrer concert anirà a càrrec del cor Amazing Gospel, una formació ben coneguda a la comarca.

Els Amazing Gospel són un cor de música gospel inscrit a la Xarxa Gospel de Catalunya i dirigit pel director Manel Garcia –membre de Barcelona Gospel Messengers-, que depèn d’una associació inscrita en el registre d’entitats sense ànim de lucre de la Generalitat de Catalunya. Les seves actuacions sempre van destinades a un fi benèfic. Amb seu a la vila d’Esparreguera, té cantaires de diferents poblacions del Baix Llobregat, l’Anoia, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental. Va iniciar la seva activitat l’octubre de 2011 amb uns 50 cantaires i, des d’aquell moment, el cor no ha parat de créixer; actualment consta de 85 cantaires. “Les ganes, la passió, el sentiment, i sobretot l’amor per la música fa que cada assaig, cada actuació, cada petita col·laboració es transformi en un esdeveniment únic.”

Donada la proximitat de la Fira Gastronòmica dels Porrons d'Abrera, que es farà aquest cap de setmana al Parc de Can Morral, l'organització ha decidit, per evitar el soroll de la fira, canviar d'ubicació el concert i, enlloc de fer-se a la Casa de Cultura, es farà a l'Auditori del Centre Polivalent del barri del Rebato (plaça del Rebato, 1). Des de la regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni argumenten que "la decisió de canviar de lloc el concert dels Amazing permetrà als espectadors gaudir d'una millor qualitat sonora".

La venda d’entrades es farà al mateix Auditori del Centre Polivalent del Rebato a partir de les 21:30h. L’entrada general tindrà un cost de 4,30€ i la reduïda de 2,55€ (poden acollir-se al preu reduït els majors de 60 anys, els menors d'11 a 18 anys, els ciutadans en situació d'atur i els veïns i veïnes amb discapacitat o amb carnet de la Biblioteca). Els menors fins a 10 anys gaudiràn d’entrada lliure.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article