Els esparreguerins Javier Cañal i Joan Nieto, primer premi en el Festival de vídeo mapping ‘El Puerto Encantado’

Cultura, Esparreguera

Els esparreguerins Javier Cañal i Joan Nieto, primer premi en el  Festival de vídeo mapping ‘El Puerto Encantado’
Els esparreguerins Javier Cañal i Joan Nieto, primer premi en el Festival de vídeo mapping ‘El Puerto Encantado’

El festival de vídeo mapping ‘El Puerto Encantado’, de Santander, en la seva primera edició, organitzat per la companyia càntabra Ruido Interno i premiat en la convocatòria d'ajuts ‘Cultura Emprende’ de la Fundación Santander Creativa (FSC), situa en el Port de Santander les diferents activitats del festival. ‘El Puerto Encantado’ dona a conèixer el treball d'alguns dels artistes nacionals i internacionals més rellevants del vídeo mapping, les arts visuals i la creació 3D.

A més de les diferents projeccions i activitats realcionades, es desenvolupen tallers, exposicions i accions sonores i visuals en altres espais de la ciutat. El vídeo mapping i les arts visuals són eines essencials per reivindicar el valor i la importància de llocs emblemàtics de l'espai urbà i de fet, aquesta pràctica es fa servir per explorar ciutats de tot el món.

En aquest cas, el festival se situa al port de Santander com un dels espais més importants i per això és aquí on s'exhibeixin les obres de prestigiosos artistes contemporanis de països com Mèxic i Alemanya.

És en aquest context que l'obra dels esparreguerins VMP (Javier Cañal i Joan Nieto) s'ha alçat amb el primer premi de la primera edició.

Aquí us deixem un fragment del vídeo mapping premiat. Enhorabona!

#ElPuertoEncantado

pic.twitter.com/eoNiZQ5fwr

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article