La fiscalia crida a declarar a Miquel Solà, alcalde de Collbató, pel 1-O

Ha estat citat en qualitat d'investigat · Concentració de suport

Collbató

La imatge de la convocatòria
La imatge de la convocatòria

Miquel Solà, alcalde de Collbató, ha estat citat a declarar com a investigat davant de la Fiscalia Provincial de Barcelona, el dimarts, 16 d'octubre, a les 11 hores del matí, a la Ciutat de la Justícia, en motiu de l'organització del referèndum de l'1 d'Octubre. 

Com a investigat,Miquel Solà haurà de presentar-se acompanyat d'advocat, i decidir si realitzar una declaració. Tal com s'indica en la citació, té dret a conèixer l'acusació formulada contra ell, a no declarar en contra seu, a nomenar advocat i procurador que el defenguin o a demanar que es nomeni un d'ofici.

La citació també recorda que té l'obligació de comparèixer a la citació del fiscal i que l'incompliment d'aquesta obligació pot donar lloc a què s'ordeni la seva detenció.

ERC Collbató organitzarà una convocatòria de suport a la Ciutat de la Justícia, per "evidenciar que l'alcalde no esta sol" el mateix dimarts 16 d'octubre,a les 11 del matí, l'hora que Solà es dirigirà cap al jutjat. Per altra banda anima a utilitzar el hashtag #noestassol.

Aquesta citació forma part de les investigacions que es van obrir per ordre de l'anterior fiscal general de l'Estat, el difunt José Manuel Maza, que va ordenar citar a declarar tots els alcaldes que van firmar decrets per cedir locals l'1-O, més de 700 alcaldes de tot Catalunya.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article