Balkan Paradise Orchestra, Spanish Brass i molt més a la 5a edició del MusicalBruc' 18

El festival tornarà a oferir música de primera qualitat i un cartell espectacular. L'esdeveniment agrupa concerts que tindran lloc durant quatre nits de novembre a desembre de 2018.

Cultura, El Bruc

Balkan Paradise Orchestra, Spanish Brass i molt més a la 5a edició del MusicalBruc' 18
Balkan Paradise Orchestra, Spanish Brass i molt més a la 5a edició del MusicalBruc' 18

L'Ajuntament del Bruc torna a apostar per la música de qualitat amb l'organització de la 5a edició del Festival de músiques MusicalBruc'18, que compta amb un cartell espectacular, amb noms com Balkan Paradise Orchestra o Spanish Brass. L'esdeveniment agrupa concerts que tindran lloc durant quatre nits de novembre a desembre de 2018. Aquestes són les propostes artístiques que es podran veure a Can Casas.

17 de novembre de 2018 — Balkan Paradise Orchestra: Des que van iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, BALKAN PARADISE ORCHESTRA han anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper com a formació inusual i trencadora. Integrada per deu instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Guanyadores el 2017 del 1r Premi del Concurs Internacional de Música de Carrer a Haizetara (Euskadi) i més recentment el Premi Sons de la Mediterrània lliurat per la revista Enderrock. 

1 de desembre de 2018 — Spanish Brass: Un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. En 2017 ha guanyat el I Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana. A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat a la gala dels Premis Príncipe de Asturias en 1995 i ha enregistrat la música de l’obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centro Dramático Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo. Han publicat vint-i-dos treballs discogràfics, entre els quals dos DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seves múltiples facetes. 

Dissabte 15 de desembre de 2018 — Cosmos Quartet: Aquest grup neix el 2014 de l'amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions i han mantingut trajectòries internacionals en l'àmbit de solista, música de cambra i orquestra. Han aconseguit un ampli reconeixement en guanyar diversos concursos com ara el Concurs Internacional de Música de Cambra de Castella i Lleó o el Concurs Josep Mirabent i Magrans de Sitges, i els premis Kammermusik Preis 2014 i Artis Quartet a la millor interpretació de quartet de corda durant el Festival ISA 2014. 

Divendres 29 de desembre de 2018 — JZ Bach Nadal: Per tal de celebrar amb música les festes de Nadal, i amb moltes ganes de ser partícips de la proposta d’aquests tres excel·lents músics, els hi han demanat que condensin en un concert el seus JazzNadal i JZ Bach, i l’han rebatejat com a JZ Bach Nadal. J.S. Bach amb Z de jazz per portar des dels motius inconfusibles del geni alemany fins a les propostes més genuïnes i actuals, en un itinerari que, com sempre, només la perícia fa que sembli planer. I Nadal perquè paral·lelament portaran algunes de les nadales més conegudes al terreny del jazz jugant amb un diàleg ple de sorpreses i d’incansable renovació. El grup compta amb la trompetista solista de l'OBC; Mireia Farrés, el pianista, compositor i pedagog a l'Esmuc; Manel Camp i el saxofonista i compositor, considerat un dels “Millors Músics de Jazz” (Premi Puig-Porret 2004); Llibert Fortuny.

• Tots els concerts es realitzaran a la sala de Can Casas, Bruc del mig, 55, 08294 EL BRUC (Barcelona) 

• Durant tots els espectacles hi haurà servei de bar a la mateixa sala. 

 

ENTRADES I ABONAMENTS 

Venda d’entrades i abonaments a l’Estanc del Bruc (c. de Cal Carlets s/n) i www.elbruc-cultura.cat 

Venda d’entrades a la taquilla de la sala una hora abans del començament dels concerts. 

Informació a l’adreça: info@elbruc-cultura.cat 

PREUS 

Preu general: 12€   Entrada anticipada: 10€   Abonament pels 4 concerts: 35€   Menors de 14 anys gratuït   Aforament limitat 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article