El cicle "Nits de jazz" inaugura una nova edició a Abrera amb Saphie Wells & The Swing Cats

El concert es farà a la Casa de Cultura divendres 19 d'octubre a les 22h

Cultura

Saphie Wells & The Swing Cats
Saphie Wells & The Swing Cats | Taller de Músics

Aquest divendres 19 d'octubre a les 22h torna el cicle de concerts "Nits de jazz" a la Casa de Cultura d'Abrera (carrer Federico García Lorca, 17), de la mà d'un dels grups de jazz més aplaudits a casa nostra: Saphie Wells & The Swing Cats. El concert, organitzat per la regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera, inaugurarà aquesta nova edició d'un cicle amb molt bona acollida per part del públic en les seves passades edicions.

The Swing Cats ens presenten un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells acompanyada de tres grans instrumentistes, la formació repassa al més pur estil dels anys 30 i 40 temes d’artistes com Duke Ellington, George Gershwin, Jimmy McHugh i Dorothy Fields, entre d’altres. The Swing Cats ha participat al Festival de Jazz de Platja d’Aro, al Vinum Nature, a l’Andorra Shopping Festival, al festival Grec, a les tardes de swing al Museu Nacional d’Art de Catalunya i al Moscow Day Celebration Festival de Rússia, entre d’altres, i ha tocat en escenaris com el Jamboree, l’Ateneu Santfeliuenc, l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell o els Pavellons Güell. Amb Saphie Wells a la veu, el grup compta amb Joan Subirats al saxo, Marc Masagué a la guitarra i Alejandro "Wassylli" Granados al contrabaix.

El preu de les entrades és de 4,30€ la general i de 2,55 € la reduïda. Poden acollir-se a l’entrada reduïda els majors de seixanta anys, les joves d’onze a divuit anys i les persones en situació d’atur, amb discapacitat o amb el carnet de la biblioteca.

El proper concert es farà el divendres 9 de novembre al mateix espai, amb Monique Makon & The Soul Titoo's.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article