Una nova activitat del Festival Spàrrek proposa un concert coral

El concert tindrà lloc a l'Església de Santa Eulàlia d'Esparreguera, dissabte 20 d'octubre, amb dos cors de luxe: Cor Jove d'Olesa de Montserrat i el Cor Jove Amics de la Unió de Granollers.

Cultura, Esparreguera

Cor Jove Amics de la Unió de Granollers
Cor Jove Amics de la Unió de Granollers

INTERCANVI CORAL

—20 OCT. [19:45]

—Església de Santa Eulàlia, Esparreguera

Els organitzadors Festival Spàrrek, en la seva quarta activitat d'enguany, ens animen a escoltar un concert de can coral, un concert conduït per dos cors formats per veus joves que es dediquen amb entusiasme a aquesta modalitat.

Després de l'èxit d'una molt ben organitzada xerrada-debat i del Vermut Musical de diumenge al migdia, és d'esperar que aquest concert comptarà també amb molt seguidors.

El debat del dia 11 d'octubre amb el tema: DE QUI ÉS LA MÚSICA?, amb Jordi Jet, projecte CEBECÉ; Joan Gener Barbany, Associació Cultural L'Eixida; Ferran Palau i Louise J. Sansom, d'Anímic i Hidden Track Records, per parlar sobre els drets de la música, o de la creativitat, va comptar amb molta participació; gent de la professió o simplement encuriosits. Tot seguit, una Jam Session, en un escenari obert i molt participatiu va permetre acabar la vetllada amb bon ritme i molta gresca.

El Vermut musical, a la plaça de la Pagesia, EZD, versos compromesos, Mar Giménez, versions d'ara i abans, Marc Amat, instants quotidians, va resultar ser un punt de trobada per als passejants dominicals i per als fans dels diferents músics. El sol també va apreciar la convocatòria oferint una de les poques estones de bonança del diumenge. Tot plegat un èxit.

Els organitzadors estan molt contents amb la resposta i la bona acollida que han tingut els seus actes fins al moment i esperen tenir la mateixa resposta aquest dissabte amb l'Intercanvi Coral: "Hi ha tòpics al voltant del cant coral que s'han de desmuntar i per això el Cor Jove d'Olesa de Montserrat i el Cor Jove Amics de la Unió de Granollers oferiran un concert que trencarà amb aquestes idees. Gent jove cantarà per a petits i grans peces de música de tota mena en un escenari espectacular: l'església de Santa Eulàlia." Ens diuen en el seu programa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article