El cicle Glops d'Abrera presenta tres obres de microteatre del Festival Píndoles

Les funcions es faran aquest dissabte 27 d'octubre en tres llocs secrets del barri del Rebato

Cultura

El microteatre permet veure teatre en espais insòlits i gaudir del treball dels actors i sorprenents arguments
El microteatre permet veure teatre en espais insòlits i gaudir del treball dels actors i sorprenents arguments | Festival Píndoles - Foto Aitor Rodero

Dissabte 27 d'octubre a les 19h arriba a Abrera una nova edició del cicle de microteatre "Glops: píndoles escèniques", organitzat per la regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera. Els espectadors podran descobrir, en petites píndoles de quinze minuts, el millor teatre, música i titelles de la mà d'artistes professionals del Festival Píndoles de Barcelona. L'enigma de l'argument de les tres obres i del lloc on es produiran és una de les característiques d'aquesta proposta cultural que apropa el teatre als llocs més recòndits de la vila d'Abrera.

Aquesta primera sessió de tardor es farà a l'històric barri del Rebato, un espai on encara es percep l'ambient de parada obligada que tenien els viatgers quan es topaven amb els cèlebres porrons. La convocatòria dels espectadors de Glops es farà a les portes del Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1), lloc on es vendran les entrades i s'organitzaran els grups per anar a veure les petites obres de teatre. El funcionament de l'activitat és d'allò més senzill: cada grup d'espectadors, de màxim quinze persones, es desplaça amb un guia fins a un espai secret del barri i allà es produeix la màgia del teatre. Després, de manera rotativa, cada grup visita els altres dos espais. Els guies demanen, però, als espectadors que, si es topen amb un altre grup, no els expliquin el final de l'obra anterior per mantenir-ne la intriga del sorprenent final.

Els preus del microteatre de Glops també són ben petits: 2€ l'entrada general i 1€ la reduïda. Poden acollir-se a l’entrada reduïda els majors de 60 anys, els joves d’11 a 18 anys i les persones en situació d’atur, amb discapacitat o amb el carnet de la Biblioteca. L'activitat d'aquest octubre rep la col·laboració de l'Associació de Veïns del Rebato i ja se n'han programat dues sessions més els dissabtes 17 de novembre i 15 de desembre en dos altres barris del municipi i amb una programació totalment renovada.

Cartell de Glops: píndoles escèniques, edició tardor 2018

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article