Les Glòries Cabareteres protagonitzen el tercer espectacle del Festival LOLA 2018

Actuaran els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, el dia que el Teatret d'Esparreguera compleix 18 anys

Cultura, Esparreguera

Les Glòries Cabatereres
Les Glòries Cabatereres | Festival LOLA

Per Tots Sants arriba al Teatret d'Esparreguera una nova proposta escènica del Festival LOLA. Es tracta de "Les Glòries Cabareteres", amb Glòria Martínez i Marta Bernal, que ens presenten un espectacle divertidíssim que servirà per celebrar la Castanyada i els primers 18 anys del Teatret. Les podrem veure en dues funcions ben especials, el 31 d’octubre a les 21h i l'1 de novembre a les 19h al Teatret (avinguda de Francesc Macià, 66).

Les Glòries es defineixen com "bomberes de dia i cabareteres de nit" i deixen anar tot allò que els passa pel cap, sense cap mena de filtre: el món dels actors, el panorama teatral català, les tesis doctorals, Miguel de Cervantes o fins i tot els mateixos espectadors i "aquesta nova moda de fer cursos per ser un públic actiu." Es diu d'aquestes "dues vedettes vingudes a menys que no saben cantar, tampoc saben ballar i ni molt menys actuar. Però això sí, a criticar, a això no les guanya ningú!", ens expliquen des del LOLA.

Les Glòries Cabareteres arriben després de l'èxit de "Passatge Gutenberg", de Lluïsa Cunillé i direcció de Gerard Bidegain, i de la deliciosa funció del monòleg "Sembla que rigui", de Mont Plans i Òscar Constantí -funció que Mont Plans va dedicar, visiblement emocionada, a l'actriu Lola Lizaran (1931-2003), qui dona nom al festival des de la seva fundació. De fet, la mateixa Lola Lizaran i l'entranyable actor esparreguerí Quimet Puig (1923-2013) van ser els padrins d'aquest teatre de petitíssim format, que des del 2000 no ha parat de produir espectacles de la mà de la seva companyia resident Tramateatre i que ha obert sempre les portes a professionals que s'hi han trobat com a casa.

L'organització recomana reservar les localitats per veure "Les Glòries Cabareteres" amb temps a tramateatre@gmail.com o per whatsapp al 618313899, donada la poca capacitat de la sala.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article