El Trio Da Vinci farà el seu primer concert a Esparreguera

Els beneficis del concert es destinaran a les beques Lola Lizaran

Cultura, Esparreguera

Trio Da Vinci
Trio Da Vinci | Associació Beques Lola Lizaran

El proper divendres 9 de novembre a Can Pasqual a les 20h el Trio Da Vinci oferirà un concert a benefici de les beques que anualment atorga l'Associació Beques Lola Lizaran a joves estudiants de la vila que volen cursar estudis superiors de música o arts escèniques.

El Trio Da Vinci el conformen Maria Florea al violí, Marion Platero al violoncel i Àlex Ramírez al piano. En el seu primer concert a Esparreguera oferiran un repertori amb obres de F. Mendelssohn, D. Xostakovitx,  A. Dvorak i J.M. Guix.

Els tres joves músics destaquen la complicitat musical i personal que ha sorgit entre ells; han compartit escenari en nombroses ocasions des del 2015 i s'han format amb mestres de música de cambra com Rainer Schmidt i Clemens Hagen del Hagen Quartett, Bernard Greenhouse del Beaux Arts Trio, Heime Müller de l'Artemis Quartet o Christophe Coin del Quatuor Mosaïques. Des de la seva fundació, aquest mateix any 2018, han actuat a Catalunya i a Àustria, esperonats pel desig d'aprofundir en el repertori de trio amb piano, un dels més prolífics de la història de la música de cambra.

El concert compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Esparreguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article