Monique Makon & The Soul Titoo's clausuren el cicle "Nits de Jazz" 2018 d'Abrera

El concert es farà a la Casa de Cultura divendres 9 de novembre a les 22h

Cultura

El grup "Monique Makon & The Soul Titoo's" en ple concert
El grup "Monique Makon & The Soul Titoo's" en ple concert | Taller de Músics

El proper divendres 9 de novembre a les 22h es farà a la Casa de Cultura d'Abrera (carrer Federico García Lorca, 17) el darrer concert del cicle "Nits de Jazz" del 2018, organitzat per la regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera. Els protagonistes de la nit seràn els membre del grup "The Soul Titoo's", encapçalat per la cantant Monique Makon.

Només ha passat un any des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo's, però les seves xifres són molt significatives: han fet més de trenta concerts arreu de la província de Barcelona, actuacions a grans festivals i a importants sales. El soul, el funk, el rhythm & blues i la passió per la música són les matèries primeres d'aquesta jove banda. Després d'haver passat moltes nits de concerts junts i haver adquirit un bagatge important, Monique Makon & The Soul Titoo's es reuneix ara per reparar aquest gran show. Es tracta d'una jove banda de sis músics reversionant clàssics de la música negra i el soul més actual, una suggerent idea de Monique Makon & The Soul Titoo's. Aquesta formació, liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon, ofereix un espectacle únic que no deixa indiferent cap tipus de públic. Temes clàssics d'Stevie Wonder, Aretha Franklin, Nina Simone o actuals d'Amy Winehouse adquireixen una nova dimensió. Es tracta d’un show ple d’emocions que contagia entusiasme i vitalitat, i suscita al ritme i al ball entre el públic de totes les edats.

El preu de les entrades, que es vendran a partir de les 21:30h a taquilla, serà de4,30€ la general  i de 2,55 € la reduïda. Poden acollir-se a l’entrada reduïda els majors de seixanta anys, els joves d’11 a 18 anys, les persones en situació d’atur, amb discapacitat o amb el carnet de la Biblioteca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article