El Festival LOLA presenta l'espectacle còmic "Paraules d'amor"

Es podrà veure en una funció única diumenge dia 11 al Patronat Parroquial d'Esparreguera

Cultura, Esparreguera

Tres actrius formades a l'Institut del Teatre, baluard del català ben parlat, s'enfronten als barbarismes
Tres actrius formades a l'Institut del Teatre, baluard del català ben parlat, s'enfronten als barbarismes | Paraules d'amor

El proper diumenge 11 de novembre a les 19h al Teatre del Patronat Parroquial d'Esparreguera arriba l'espectacle "Paraules d'amor", escrit per Joan Ollé, amb direcció d'Iban Beltrán i del mateix autor. Les tres actrius que protagonitzen aquest muntatge seran Blanca Garcia-Lladó, Laura Pujolàs i Gal·la Sabaté, en substitució de Cristina Arenas, qui formava part del repartiment original d'ara fa quatre temporades.

"No està buscat expressament, però el fet de programar aquest espectacle, que tracta sobre els barbarismes de la llengua catalana, en pla any Fabra és ben simpàtic", ens expliquen des de la direcció del LOLA, codirigit per Gerard Bidegain i Carme Paltor. "Estem molt contents de poder portar a Esparreguera aquesta peça còmica i irònica que tracta, sense complexos, del català que es parla al carrer i que ens ajuda a riure una mica de la nostra manera de viure en català.", apunten. És el primer cop que aquestes tres actrius actuaran a la vila, mentre que l'autor Joan Ollé i per Iban Beltrán ja són reinicidents en aquest festival de teatre professional de petit format amb 16 edicions de trajectòria.

Des de la companyia asseguren que el títol d'aquest divertit, “Paraules d’amor”, fa referència al cèlebre tema d'en Serrat: "no en sabíem més... i amb elles hem anat fent". Ollé explica que "no deixa de ser curiós que Catalunya, que ha exhibit reiteradament la seva llengua com a gran signe d’identitat, sigui, sense cap mena de dubte, el país d’Europa i part de l’estranger que, per convivència amb el castellà, pitjor la parla pel que fa a la normativa desfilant per la passarel·la de la llengua i la memòria vigent. I què té de “teatral” tot plegat? No ho acabo de saber, però ho veurem.". 

Les entrades es podran adquirir a taquilla el mateix diumenge des d'una hora abans d'iniciar-se la funció.

Cartell de "Paraules d'amor", amb Blanca Garcia-Lladó, Laura Pujolàs i Gal·la Sabaté.
Cartell de "Paraules d'amor", amb Blanca Garcia-Lladó, Laura Pujolàs i Gal·la Sabaté.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article