Collbató celebra la tercera edició del Festival de Músiques Amadeu Vives

Es farà el cap de setmana del 16 al 18 de novembre en diversos espais del municipi

Cultura, Collbató

L'Sparagaria Orquestra clourà el III Festival de Músiques Amadeu Vives amb el seu concert "Ara, clàssica! Beethoven vs. Mozart"
L'Sparagaria Orquestra clourà el III Festival de Músiques Amadeu Vives amb el seu concert "Ara, clàssica! Beethoven vs. Mozart" | Pere Flores

Collbató es prepara per celebrar, del divendres 16 al diumenge 18 de novembre, la tercera edició del Festival de Músiques Amadeu Vives, organitzat per l'Ajuntament de Collbató, que vol servir d'homenatge a l'il·lustre músic fill de Collbató. El cicle començarà el divendres a les 17h al Casinet (Ps. Mansuet, s/n) amb la cantata "la cançó més bonica del món"; a les 19h el mateix divendres es farà la inauguració oficial del III Festival al Casal de Cultura (Ps. Mansuet, 9) amb la conferència "Amadeu Vives: passió per la música, passió per la pàtria". Acte seguit es farà l'entrega de premis del II certamen de relats curts Amadeu Vives. La vetllada finalitzarà amb un concert a càrrec de Ballaveu i un refrigeri.

L'endemà, dissabte 17, Maria del Mar Bonet actuarà al Casinet a les 22h, celebrant els seus 50 anys sobre els escenaris. El cicle es clourà diumenge 18 a l'Església de Sant Corneli de Collbató a les 18h, amb el concert "Ara, clàssica! Beethoven vs. Mozart" de l'Sparagaria Orquestra d'Esparreguera, estrenat el passat 21 d'octubre a Esparreguera, un singular duel musical entre dos dels més grans compositors de la història de la música occidental.

Totes les entrades per als esdeveniments del Festival són gratuïtes, amb aforament limitat i, en el cas del concert de Maria del Mar Bonet, prèvia reserva al lloc web www.collbato.cat. El Festival porta el nom d'Amadeu Vives i Roig (Collbató, 1871 - Madrid, 1932), qui fou un dels millors compositors de sarsuela de la història, immortalitzant-se com un dels mestres estendards del gènere, l'èxit del qual va ressonar arreu de l'estat espanyol amb obres com Maruxa, Bohemios i Doña Francisquita.

Cartell del III Festival de Músiques Amadeu Vives de Collbató

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article