El Festival Píndoles presenta tres noves peces de teatre breu al cicle Glops d'Abrera

Les funcions es faran aquest dissabte 17 de novembre en tres llocs secrets propers a l'Institut Voltrera

Cultura

"Píndoles" és una nova manera de veure teatre
"Píndoles" és una nova manera de veure teatre | Festival Píndoles - Foto Aitor Rodero

Dissabte 17 de novembre a les 19h arriba a la vila d'Abrera una nova edició del cicle de microteatre "Glops: píndoles escèniques", organitzat per la regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera. Els espectadors podran descobrir, en petites píndoles de quinze minuts, el millor teatre, música i titelles de la mà d'artistes professionals del Festival Píndoles de Barcelona. L'enigma de l'argument de les tres obres i del lloc on es produiran és una de les característiques d'aquesta proposta cultural que apropa el teatre als llocs més recòndits del poble.

Després de l'èxit de la primera sessió d'aquesta tardor, feta el passat octubre a l'històric barri del Rebato, el lloc proposat ara és la zona propera al Passeig de l'Estació. La convocatòria dels espectadors de Glops es farà a les portes de l'Institut Voltrera (passeig de l'Estació, 15-18), lloc on es vendran les entrades i s'organitzaran els grups per anar a veure les petites obres de teatre. El funcionament de l'activitat és d'allò més senzill: cada grup d'espectadors, de màxim quinze persones, es desplaça amb un guia fins a un espai secret del barri i allà es produeix la màgia del teatre. Després, de manera rotativa, cada grup visita els altres dos espais. Els guies demanen, però, als espectadors que, si es topen amb un altre grup, no els expliquin el final de l'obra anterior per mantenir-ne la intriga del sorprenent final.

Els preus del microteatre de Glops també són ben petits: 2€ l'entrada general i 1€ la reduïda. Poden acollir-se a l’entrada reduïda els majors de 60 anys, els joves d’11 a 18 anys i les persones en situació d’atur, amb discapacitat o amb el carnet de la Biblioteca. Vista la bona acollida d'aquesta interessant iniciativa la Regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni es mostra disposada a programar-ne noves edicions, la propera de les quals es farà el 15 de desembre al nucli urbà, amb punt de trobada a la Casa de la Vila i amb una programació totalment renovada.

El públic gaudeix de veure teatre a un pam del nas, en petites dosis i en espais singulars

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article