Presentació d'Esparreguera Neta

Associació que neix d'un grup de gent sensibilitzat pel tema de les deixalles a Esparreguera i l'impacte negatiu sobre l'aspecte de la població.

Esparreguera

Cada diumenge, la mateixa imatge
Cada diumenge, la mateixa imatge

Neix a Esparreguera una associació determinada a minorar els actes d'incivisme pel que fa al tractament de la recollida de residus, recuperar el sentiment de pertinença a la vila i pressionar l'Ajuntament al compliment de les normes i partides econòmiques assignades a la recollida i reciclatge de residus a la població.
"ESPARREGUERA NETA" és el nom de l'Associació que neix d'un grup de gent sensibilitzat pel tema de les deixalles a Esparreguera i l'impacte negatiu sobre l'aspecte de la població.
Margarida Font, presidenta de l'Associació, diu: "Entenem que TOTS som corresponsables individual i col·lectivament i hem de vetllar per una Esparreguera millor i més neta."
Amb motiu de la creació d'aquesta Associació es farà una presentació per tal de donar-la a conèixer, el divendres 16 de novembre, a Can Pasqual (C/ Cavallers, 26), a les 7 i mitja del vespre. "És per tot això que ens complau convidar-vos a la presentació, on tindrem l'oportunitat d'intercanviar opinions." –diu Margarida Font.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article