"Trampa per a un home sol" estrena aquest dissabte al Patronat Parroquial d'Esparreguera

L'obra, de Robert Thomas, es podrà veure els dies 24 i 25 de novembre

Cultura, Esparreguera

La companyia del Patronat Parroquial presenta "Trampa per a un home sol"
La companyia del Patronat Parroquial presenta "Trampa per a un home sol" | Patronat Parroquial d'Esparreguera

El proper dissabte 24 de novembre a les 22:00h estrena al Teatre del Patronat Parroquial l'obra "Trampa per a un home sol", de Robert Thomas, sota la direcció de Mercè Vallverdú. També es podrà veure diumenge dia 25 a les 19h. La venda d'entrades es farà dijous 22 i divendres 23 de 17h a 19h al mateix Patronat (carrer Mestre Tomàs Cabeza, 1).

El repartiment el conformen Miquel Santiveri, Maria Martín, Jaume Cassi, Lluc López, Fàtima Tovar, Josep Móra i Narcís Selva, els quals, dirigits per Mercè Valverdú, s'encarreguen de donar vida als personatges d'aquesta obra titulada originalment en francès com a Piège pour un homme seul i estrenada el 1960 amb gran èxit, fet que gairebé la va portar a la pantalla gran de la mà d'Alfred Hichcock. El seu autor, el francès Robert Thomas (1927-1989), va iniciar-se com a actor i director d'escena, però ben aviat es va immortalitzar amb obres com la que veurem aquest cap de setmana a Esparreguera, a càrrec de la companyia del Patronat Parroquial. L'argument ens explica el cas d'en Daniel Corban, un jove recent casat que denuncia a la policia la desaparició de la seva esposa Florence després d'una discussió a la lluna de mel... El mossèn del poble sembla que ha trobat a la seva esposa però...

Els beneficis de les dues funcions seran a benefici de l'Associació Beques Lola Lizaran, que beca joves esparreguerines que volen cursar estudis superiors d'arts escèniques o música.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article