L'Ajuntament d'Esparreguera canviarà la gespa del camp de futbol

L'actual sistema de cautxú mai va complir amb les espectatives

Esparreguera

Després de l'aprovació del ple municipal el passat juliol, l'ajuntament d'Esparreguera ha comunicat que el procés de canviar la gespa del camp de futbol per un sistema sense cautxú reciclar segueix endavant. Ara bé, com que la competició esportiva és intensa aquest canvi no es podrà fer fins a l'agost, quan els clubs que comparteixen l'espai redueixin l'activitat.

Amb aquesta decisió es posa fil a l'agulla a una de les reclamacions amb més volada dels clubs esportius, que mai han estat contents amb el sistema actual de cautxú reciclat.

Durant l'obra també s'aprofitarà per instal·lar dues porteries de rugbi, un esport que continua creixent a la vila i que ja compta amb un sènior compartit.

I la sala annexa del pavelló?

A més, l'Ajuntament també ha comunicat que la construcció de la sala annexa del Pavelló del Castell segueix endavant però que encara no es podran començar les obres fins al proper mandat. Aquesta instal·lació és una reclama del Club de Gimnàstica Esparreguera, el Club d'Handol Esparreguera i el Club Patinatge Esparreguera, que necessiten més espai i unes millors condicions per a poder entrenar i competir millor.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article