Abrera es prepara per la clausura del cicle Glops de microteatre

Les funcions es faran aquest dissabte 15 de desembre en tres llocs secrets de la vila

Cultura

Hey Soul Sister, una de les tres obres del Festival Píndoles, participants de Glops a Abrera
Hey Soul Sister, una de les tres obres del Festival Píndoles, participants de Glops a Abrera | Joan Ramon Soler - Festival Píndoles

Dissabte 15 de desembre a les 19h finalitza a la vila d'Abrera el cicle de microteatre "Glops: píndoles escèniques", organitzat per la regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera. Els espectadors podran descobrir, en petites píndoles de quinze minuts, el millor teatre, música i titelles de la mà d'artistes professionals del Festival Píndoles de Barcelona. L'enigma de l'argument de les tres obres i del lloc on es produiran és una de les característiques d'aquesta proposta cultural que apropa el teatre als llocs més recòndits del poble.

Després de l'èxit de les dues darreres sessions d'aquesta tardor, fetes el passat octubre a l'històric barri del Rebato i el novembre al barri del passeig de l'Estació, el lloc proposat ara és el nucli urbà. La convocatòria dels espectadors de Glops es farà a les portes de l'Ajuntament (plaça de la Constitució, 1), lloc on es vendran les entrades i s'organitzaran els grups per anar a veure les petites obres de teatre. El funcionament de l'activitat és d'allò més senzill: cada grup d'espectadors, de màxim quinze persones, es desplaça amb un guia fins a un espai secret del barri i allà es produeix la màgia del teatre. Després, de manera rotativa, cada grup visita els altres dos espais. Els guies demanen, però, als espectadors que, si es topen amb un altre grup, no els expliquin el final de l'obra anterior per mantenir-ne la intriga del sorprenent final.

Els preus del microteatre de Glops també són ben petits: 2€ l'entrada general i 1€ la reduïda. Poden acollir-se a l’entrada reduïda els majors de 60 anys, els joves d’11 a 18 anys i les persones en situació d’atur, amb discapacitat o amb el carnet de la Biblioteca. Vista la bona acollida d'aquesta interessant iniciativa la Regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni es mostra disposada a programar-ne noves edicions l'any vinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article